Over ons

Schoon Automotive is al meer dan zestig jaar een vertrouwd adres in Purmerend en omgeving. In 1958 is het bedrijf opgericht, aanvankelijk nog als dorpsgarage in Middenbeemster, maar het bedrijf groeide al snel uit tot een grote garage met een regiofunctie. Naast onze kennis van alle automerken hebben we een voorliefde voor Duitse merken. Sinds 1991 zijn wij gevestigd in ons huidige pand aan de Ampèrestraat te Purmerend en inmiddels staat de derde generatie aan het roer van ons familie bedrijf. Kwaliteit leveren en eerlijk zaken doen, dat is hoe wij erin staan.

In onze showroom vindt u ons occasion aanbod. Het wisselende aanbod van occasions biedt u een ruime keuze, zo is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. En mocht het voorkomen dat wij deze auto niet hebben staan, dan gaan wij graag voor u op zoek.

Alle door ons aangeboden auto’s worden met een kritische blik ingekocht, zo kunt u verwachten dat de volledige historie bekend is, de auto technisch 100% is en voorzien is van een kloppende kilometerstand met NAP.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | General Terms & Conditions | Realisatie Solera Autodata